Michigan

View listings

Realigro.cz je první celosvětový internetový realitní vyhledávač, na kterém si můžete prohlížet nabídky domů na prodej v Michigan

Nemovitosti na prodej v Michiganu

Na jih hraničí s Ohiem a Indiánou, s níž také rozděluje vnitrozemské vody jezera. Na vodách je také většina západních hranic, od jihu k severu, s Illinois a Wisconsin na jezeře Michigan; tak pro část na zemi s Wisconsinem.

Trh s nemovitostmi v Michiganu zaznamenal v roce 2017 výrazný nárůst. Byl to rok skvělých výsledků pro prodejce. 2018 byl zaregistrován na trh s nemovitostmi na Michiganu především pro nemovitosti k prodeji v Michiganu.

Existuje vysoký potenciál pro prodej v Michiganu, který má být uveden na trh.

Pozitivní věc o Michiganu je stále rostoucí ekonomika. Pouze tři roky bylo zaznamenáno pozitivní nárůst. Pro rok 2018 se zdá, že průmysl, který je třeba dbát na potraviny, energii, zdraví, informační technologie, vodu a dopravu. Michigan je stále lídrem v automobilovém průmyslu.

Jaro je nejvyšší bod domácí nákupní sezóny v Michiganu a očekáváme, že v Michiganu bude nějaký zvýšený majetek na prodejní ceny. Trh se zvyšuje. Průměrná cena domu se aktualizuje s ročním nárůstem o 6,2%. Ceny jsou nízké návratnosti za každý případ.

Faktem je, že nedostatek důvěry v trh s nemovitostmi není bráněn investicím do nemovitostí k prodeji v Michiganu, když jsou k dispozici.

Celková hodnota domu vzrostla v průměru o 6,9% v roce 2017. S rostoucími cenami domů může být více lidí ochotno prodat. Zatímco předpokládáme, že se případy nezvýší mnohem obecněji, méně než 2% se zvýší, v této nejoblíbenější nákupní sezóně očekáváme více zásob na horizontu.

Nejlepší místa, kde žijí: Ann Arbor, Lansing a Ypsilanti.

Detroit byla živá metropole, přesto se zase zvětšuje, zatím není na seznamu těch nejlepších míst, kde žít nebo koupit nemovitost k prodeji v Michiganu. Kde nakupujete v Michiganu, závisí hodně na životním stylu, který chcete vést. Pokud chcete dřevo, vodu a sníh na většinu jara, zvažte U.P. nebo na nižším severním poloostrově. Pokud chcete prosperující města s nočním životem a zábavou, zvažte tři metropolitní oblasti Michigan.

Pokud hledáte město s obrovskou uměleckou komunitou, spousta nočního života a hodně piva, nehledejte víc než Grand Rapids. Beer City USA je živá metropole, která se může pochlubit mnoha festivaly, včetně slavného ArtPrize. Hodnoty se neustále zvyšují, dokonce i na předměstích, jako je Wyoming. Očekáváme nárůst o 5% před tím, než skončí rok.

Náklady na bydlení se neustále zvyšují v oblasti Ann Arbor. Dodatečné náklady tlačí řadu kupců a nájemníků, aby hledali domovy v Ypsilante právě teď, podle místních obyvatel. Ann Arbor je univerzitní město a mechanik ve státě Michigan.

Zatímco města jsou zmíněna v této době, Lansing nabízí kupující trh. Kapitál státu je ideálním místem k životu, ke koupi nemovitosti k prodeji v Michiganu, k práci a bohatému nočnímu životu.

  •  
    Boom 2018 v Michiganu: proč a kde koupit dům

    Boom 2018 v Michiganu: proč a kde koupit dům Michigan, kolébka nádherného města Detroit, je již léta největším americkým výrobcem automobilů a zdrojem inspirace pro nástěnné malby Diego Riviera. Sídlo nahrávací společnosti Motown, dnes je také přední částí světa nemovitostí. Podívejme se podrobně ...

Mapa, vývoj cen a statistiky

Souvisejících reklam

Cod. 8306

Prodat Jiné (Podnikání), Michigan, Detroit, Detroit, 7310 Pierson St

842,718.20CZK
Prodat
Jiné (Podnikání)

800 m²
Tento dům se pronajímá za 675 dolarů
UNAVAILABLE
Mapa, vývoj cen a statistiky
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB